Tillbaka till jobbet!

Tjenare allihop!

Nu har ledigheten kommit till sitt slut för denna gången också. I skrivande stund sitter jag på ett vikariat på ett lager som jag hoppar in på ibland. Det är inget jätteroligt jobb, men pengarna är bra så det är dumt att klaga. Jag känner mig ruskigt trött och känner att jag nog skulle mått bra av att sova i kanske två dygn innan jag kom tillbaka till verkligheten. Förstår inte alls varför jag känner mig tröttare nu än vad jag gjorde innan semestern. Känns ju inte direkt som ledigheten uppfyllde sitt syfte då. Men det kanske bara är en fas, som går över efter den här första veckan.

coff

Det hoppas jag i alla fall, för såhär jag kan ju inte ha det! Ska försöka komma i säng så tidigt som möjligt i kväll och se om det är sömn som jag kanske saknar. Man kan ju sova i kapp lite då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *