Sommar- och vinterfunderingar

Hoziers nya låt, så grym!

Hej, hur mår ni idag? Jag mår asbra, trots att det är tisdag och jag har löjligt mycket att göra. Skola, jobb och ska på med nya däcken på bilen ikväll. Stress stress stress. Men sommar och sol här nästan! Fattar ni att det är halva april kvar, sen är det maj? Har svårt att tro det själv, sommarn är här snart.

Jag har ännu inte gjort några direkta planer i sommar. Tänkte försöka jobba så mycket jag bara kan och försöka spara pengar. Planerar att kanske ta en riktig långresa i vinter, skulle vara skönt att vara borta en hel månad. Undrar vad det skulle kosta. Om jag skulle köpa biljetten idag kostar den lite mer än 6000:-. Men det kanske är billigare ju närmare man kommer? Har ingen erfarenhet riktigt, någon som vet?

Jag håller koll på airngo.se, någon som vet någon annan sida kanske? Alla tips mottages tacksamt.

thailandis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *