Regn och fix i sommarstugan!

Det är så jäkla gött med sommaren, alltså! Visserligen har det varit en väldigt långsam start med vädret i åtanke, men sommarn sitter lika mycket i psyket som det gör i vädret tycker jag! För mig är det sommar även ifall det skulle regnat alla sommarmånaderna! Visserligen en lite tråkigare sommar, men ändå sommar! Och doften av sommarregn är ju så himla härligt!!

regn

Sommar betyder också en himla massa fix av mammas sommarstuga. Detta är riktigt kul, tycker jag. Förra året satte jag staket och ska köra en andra målning av dem detta året. Det jag även tagit på mig är att hitta en ny värmepump, då den hon har är alldeles för gammal och funkar inte riktigt som den ska. Det jag ska hitta är en luft-/luftvärmepump, också kallad luft luft pump. Sen ska jag också beställa installation av den, för det vågar jag inte garantera att jag kan! Haha! Som belöning så ska mamma gör min absoluta favorit fika, drömrulltårta! Aaah, det är så gott!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *