Njuter av semestern!

Hej allihop!

Har ni det bra? Det har jag, äntligen är jag ledig, och det innebär ju att vad man än gör så njuter man sådär lite extra. Jag har inte bestämt om jag ska komma iväg någonstans ännu, inte jätte mycket som lockar just nu faktiskt. Det kanske beror på att det faktiskt inte är någon av mina kompisar som har åkt iväg, jag har liksom ingen inspiration det här året. Vad gör ni? Någon som har några tips och idéer? Jag är ju sugen på att ha gjort mer än att ha fixat i mammas sommarstuga den här sommaren. Kanske inte en sol och bad resa, mer en storstadsresa? Jag kanske bara ska åka till London eller någonstans i Tyskland? Det är ju sommar där också, mer finns ju mer att hitta på än på typ Mallis? Får nog kolla med polarna om det är något som lockar dem!

travel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *