Lugna fredagsfavoriter och rödtjut

Efter en av olika anledningar stressig vecka, blev det till slut äntligen fredag och jag pallade inte att göra något speciellt. Jag korkade upp en fin flaska Rioja och sedan sjönk jag ner i soffan och lyssnade på lugna favoritlåtar och bara lät tankarna vandra. Säga vad man vill om smörig pop, men det kan i kombination med vin verkligen få en att slappna av. Banala låttexter som sällan kräver någon djupare analys, det kan vara rätt skönt att lyssna på sådant ibland. Framförallt väckte en del låtar upp gamla minnen från högstadiediscon och jag satt och log som en tok alldeles själv, haha! Nåväl, ibland får man tillåta sig en tripp genom minnenas aveny och släppa impulserna att alltid tänka framåt. Jag hade en riktigt bra och avslappnad fredagskväll, det är ett som är säkert. Kanske bör ni också testa!

Vin och pop, en fin kombination

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *