Kassettband och LP

Jag har länge haft en slags dröm att köpa olika förråd i Stockholm. Har sett en del på tv-program liknande auktionsjägarna och tyckt att det verkat så kul att hitta massor med gamla saker och sedan sälja dessa, ja eller behålla något man själv fastnat för. Jag tog mig själv i kragen och köpte en fyndlåda på auktion för 3 000 kronor i somras. Det var gamla klassiska saker, det fanns kassettband och LP skivor, gamla tv-spel, böcker och tavlor. Ja, jag gick faktisk även med vinst, totalt har jag sålt saker av det jag köpte för otroliga 9 500 kronor, dessutom har jag behållit en hel del kuriosa som jag tyckt varit fräckt att ha. Tänk om det hade gått att köpa hela förråd också, vilka vinster jag skulle kunna gjort. Det är gav mig blodad tand efter musikfynden jag gjorde.

Kassettband från förrådet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *