Julklappsfunderingar och Leonard Cohen

Med snön kom också tankarna på julen och julklappar. Jag vill ju gärna ge mina nära musikrelaterade grejer, men ska kanske skippa det där med att ge farmor mina favoritskivor (jo, jag har gjort det en gång). Fast det vore ju trevligt att kanske kunna bjuda föräldrarna på någon härlig konsert. Det är bara det att konsertbiljetter kostar så mycket pengar. Någon som vet var man kan hitta bra priser på lån, haha?

Eller så får jag helt enkelt komma på något billigare att ge bort. Vore kul att hitta en begagnad akustisk gitarr till farsan. Han har pratat om att han vill ta upp sin ungdoms gitarrspelande och vem är jag att inte uppmuntra honom.

Annars är det mesta bra med mig förutom att jag sörjer Leonard Cohen en del. Vilket geni som har gått bort! Hans musik har betytt så otroligt mycket för mig. Tänkte därför avsluta det här inlägget med en riktig klassiker.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *