Ett riktigt söndagsnöje

Imorgon är det söndag och jag ska spendera min söndag med att hjälpa en vän att flytta. Och inte nog med det, i början av veckan bad hon mig ta med mig flyttkartonger till henne idag. Jag hade inga flyttkartonger så jag köpte nya till henne, snäll som jag är. Gick till affären Selstor och köpte ett gäng. Dom hade massa flyttgrejer så fick med mig lite bubbelplast också så hon kan rulla in alla sina ömtåliga saker. Gud vad jag tänker på allt!

I alla fall så åkte jag till henne och lämnade det vid 11 idag. NU kom jag hem. Snacka om att hon grundlurade mig. ”Rasmus kan du bara hålla den här?” ”Rasmus kan du lägga den där borta?”. Så jag har vart packhjälp idag. Men det var ganska kul, hon hade en flaska vin hemma och grym musik så det gick ganska snabbt att packa. Hon var nästan klar när jag gick. Flytten lär gå smidigt imorgon.

movin out

One Response to Ett riktigt söndagsnöje

  1. Flyttrasmus? | Rasmus musiklogg för musikfantaster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *