En trött måndag!

dinn

Tjabba gänget!

Idag skulle jag ljuga om jag sa att jag var pigg. Igår var vi nämligen ute, hela gänget och käkade middag. Det blev kanske en öl för mycket för just mig, men trevligt var det. Att jag aldrig lär mig att min kropp inte funkar om jag går ut på söndagar .. I vilket fall så fick jag äntligen träffa Mickes nya tjej. Hon heter Sanna och var en riktigt härlig tjej, tyckte jag. Vi hamnade bredvid varandra under middagen och pratade väldigt mycket. Hon är i vår ålder och håller just nu på att leta efter lediga jobb socionom efter hennes examen i somras. Jag tycker det är riktigt viktigt att komma överens med kompisars partners då man ju kommer ses en hel del. Dessutom vet jag att Micke tycker det är viktigt att se hur hans flickvänner kommer överens med oss grabbar. Hon lyckades verkligen imponera med mig, vill jag lova. En sån personlighet som man verkligen vill ha i närheten. Självsäker, pratsam och rolig. Kanske har hon en syster? Haha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *