Bus eller godis?

Jaha, hösten är här med besked! I år funderar jag och några kompisar på att ha en riktig halloween-fest. Många tycker ju att det är för amerikanskt och inte något vi svenskar ska anamma och jag håller helt med från handelns perspektiv. Vi behöver inte fler ursäkter för att shoppa saker vi inte behöver. MEN (!) med det sagt är det så lätt att få till riktigt roliga fester på temat halloween och alla anstränger sig alltid lite extra med kläder och härlig stämning. Vi har tänkt att vara i en av mina vänners villa ute i Mölndal där vi tänkte dekorera även utsidan och fasaden. Jag kan tänka mig att det blir en del ungar som kör ”bus eller godis” så vi ska se till att vara väl förberedda. Jag vet att husen där ute har trygga hemlarm så allt bus som kan tänkas ske är nog väldigt oskyldigt. Ska du gå på någon maskeradfest i höst?

Snart kommer mörkret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *