Bilproblem och musik!

Som vanligt när livet känns sådär härligt så börjar bilen krångla. Det känns nästan som om det är någon form av timer på den jäkla bilen, som ger mig några månader utan strul sen PANG – strul! Väldigt irriterande, men vad ska man göra? Jag har hittat en skit bra sida för när man behöver beställa bildelar, som jag behöver lite för ofta, som gör det lite lättare att hitta rätt. Man klickar bara in på sidan, sen sär det bara att hitta din bil – det är nämligen uppdelat efter bilmärke. Så himla smart! Så nu behöver jag inte längre beställa fel och låta den tråkiga processen att ta för mycket fritid längre! Gött! Men tankarna landar i att faktiskt skita i bilen snart, det går egentligen för mycket tid och pengar åt den varje månad.. Problemet är bara att en ny bil kostar pengar som jag inte har för stunden. Äsch, jag håller ut ett tag till, vem vet det kanske blir bättre?

Förutom de vanliga bilproblemen så händer inte så mycket annat än musiken. Det känns som det är en viss typ musik som drar i en nu när sommaren snart är här. Lite piggare musik, if you may. Det gör så jäkla mycket med humöret, vilken musik man lyssnar på. Jag är ju inte ballad killen från början men ibland kommer det på en mindre glad låt vilket resulterar i att jag själv blir alldeles nere. Skumt egentligen, att det kan ha en sån påverkan på psyket. Härligt när det handlar om att bli glad dock, som jag blir av den här just nu:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *