Bilen redo för skroten

Nu är jag äntligen tillbaka till verkligheten och det är med blandade känslor. Dels är det ju skönt att ha rutiner i livet och sådär samtidigt som det är riktigt skönt att ha semester och vara ledig. Om man bara kunde få bestämma själv, det hade varit något va?

Men nu är det inte så och verkligheten knackade på dörren. Det började med min skrothög till bil som bestämde sig för att inte vilja samma sak som jag. Det räckte inte med de spräckta högtalarna förra året liksom, neeeej det är ju dumt så nu ska mister Rasmus också försöka få reda på vilka bildelar det är han behöver beställa hem. Men jag har mutat Stefan att komma och inspektera så jag hoppas att jag får hem rätt skräp nu haha. Det värsta är ju att jag inte kan ta mig till jobbet på måndag igen. Min kära mor sa att jag får låna hennes bil men 1. det är en kvinnobil och 2. jag är rädd för att köra någon annans bil, tänk om jag har sönder den!?

Skulle ni köra en Fiat 500?

fiat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *